به گفته دکتر محمدزاده، اسانسها و رنگهای مصنوعی به کار رفته در شیرینیها میتوانند منجر به واکنشهای آلرژیک و تحریک سیستم ایمنی بدن شوند. این ترکیبات همچنین در ایجاد اختلالات بیشفعالی و کمتوجهی تاثیرگذار هستند. بنابراین زیادهروی در مصرف آنها به خصوص در دوران رشد کودکان و بارداری میتواند مضر باشد.
دکتر وفا نیز اضافه میکند که بخشی از اسانسهای مورد مصرف در شیرینی دانمارکی طبیعی هستند و مصرف متعادلشان ضرری برای بدن ندارد اما اسانسهای مصنوعی مانند قندهای مصنوعی میتوانند بار کبد و کلیه را زیاد کنند. حتی مصرف زیاد آنها میتواند سرطانزا باشد. رنگهای مصنوعی نیز همگی مجوز مصرف ندارند و در کشورهای صنعتی و پیشرفته به کل ممنوع شدهاند. در کشورهای جهان سوم هم فقط تعدادی از آنها مجوز مصرف دارند. بنابراین استانداردها حتما باید در این زمینه رعایت شوند.
شکر قهوهای کالری کمتری دارد اما . . .
مخلوط کردن کریستالهای شکر سفید با مقادیری از ملاس (عصارهای غلیظ و تیره حاصل از تصفیه شکر چغندر قند و نیشکر) محلولی را تولید میکند که با خشک کردن آن، کریستالهای شکر قهوهای به دست میآید. به گفته دکتر محمدزاده شکرهای قهوهای موجود در بازار دارای مقادیر متفاوتی از ملاس هستند و طعمی کاراملی و ملایم دارند.
شکر قهوهای روشن، از 5/3 درصد ملاس و شکر قهوهای تیره از 5/6 درصد ملاس تشکیل شده است. این شکر نسبت به نوع سفید، کدرتر و زبرتر است و کالری کمتری دارد. دکتر وفا نیز اضافه میکند که شکر قهوهای حاوی فیبرهای محلول است و این فیبرها به پایین آمدن سرعت جذب قند در خون کمک میکنند. با این حال دکتر محمدزاده به افراد دیابتی هشدار میدهد همانطور که باید در مصرف شکر سفید دقت داشته باشند، شکر قهوهای را هم با رعایت اعتدال مصرف کنند.
این نان یک گزینه ساده و هیجانانگیز برای یک صبحانه خوشمزه و سالم است. کافی است در حین دیگر کارهایتان، نان تست را به 30ثانیه در مخلوطی از دو عدد تخممرغ، نصف لیوان شیر، کمی وانیل و شکر نگه دارید. بعد از آن کف یک تابه را چرب کنید و نانها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند.در آخر پودر خوشبوی دارچین و عسل را فراموش نکنید.
کافی است از شب قبل،چند سیب قرمز را پوست کنده و بگذارید خیلی آرام نیمپز شوند.قبل از سرو پنکیک صبحانه، سیب های پخته را در ظرف بریزید و با یک قاشق خامه، دو عدد گردو، عسل و کمی پودر دارچین تزئین کنید. بدون شک طعم و عطر مطبوع این صبحانه از فکرتان بیرون نمیرود.
بچهها عاشق این صبحانه هستند. آماده کردن این صبحانه هیچ زمانی نمیبرد. فقط به یاد داشته باشید که برای بالا بردن ارزش غذایی این صبحانه میتوانید کشمش، بادام و میوههای خشکشده را به آن اضافه کنید. پیشنهاد استفاده از شیرهای طعمدار به جای شیرهای ساده هم به نظر هیجانانگیز میرسد. امتحانش کنید.
به گفته دکتر محمدزاده، اسانسها و رنگهای مصنوعی به کار رفته در شیرینیها میتوانند منجر به واکنشهای آلرژیک و تحریک سیستم ایمنی بدن شوند. این ترکیبات همچنین در ایجاد اختلالات بیشفعالی و کمتوجهی تاثیرگذار هستند. بنابراین زیادهروی در مصرف آنها به خصوص در دوران رشد کودکان و بارداری میتواند مضر باشد.
دکتر وفا نیز اضافه میکند که بخشی از اسانسهای مورد مصرف در شیرینی پزی طبیعی هستند و مصرف متعادلشان ضرری برای بدن ندارد اما اسانسهای مصنوعی مانند قندهای مصنوعی میتوانند بار کبد و کلیه را زیاد کنند. حتی مصرف زیاد آنها میتواند سرطانزا باشد. رنگهای مصنوعی نیز همگی مجوز مصرف ندارند و در کشورهای صنعتی و پیشرفته به کل ممنوع شدهاند. در کشورهای جهان سوم هم فقط تعدادی از آنها مجوز مصرف دارند. بنابراین استانداردها حتما باید در این زمینه رعایت شوند.
شکر قهوهای کالری کمتری دارد اما . . .
مخلوط کردن کریستالهای شکر سفید با مقادیری از ملاس (عصارهای غلیظ و تیره حاصل از تصفیه شکر چغندر قند و نیشکر) محلولی را تولید میکند که با خشک کردن آن، کریستالهای شکر قهوهای به دست میآید. به گفته دکتر محمدزاده شکرهای قهوهای موجود در بازار دارای مقادیر متفاوتی از ملاس هستند و طعمی کاراملی و ملایم دارند.
شکر قهوهای روشن، از 5/3 درصد ملاس و شکر قهوهای تیره از 5/6 درصد ملاس تشکیل شده است. این شکر نسبت به نوع سفید، کدرتر و زبرتر است و کالری کمتری دارد. دکتر وفا نیز اضافه میکند که شکر قهوهای حاوی فیبرهای محلول است و این فیبرها به پایین آمدن سرعت جذب قند در خون کمک میکنند. با این حال دکتر محمدزاده به افراد دیابتی هشدار میدهد همانطور که باید در مصرف شکر سفید دقت داشته باشند، شکر قهوهای را هم با رعایت اعتدال مصرف کنند.
کوکو یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه برای شام است که در کمترین زمان و ساده میتوان آن را تهیه کرد. کوکو را میتوان در مراسمهای دورهمی، به عنوان پیش غذا و حتی میان وعده مورد استفاده قرار داد.
کوکو انواع مختلفی دارد که از محبوبترین آنها میتوان به کوکو سبزی، کوکو مرغ، کوکو سیب زمینی و کوکو لوبیا سبز اشاره کرد. اما برای پخت کوکو سبزی چه مواد اولیهای نیاز است؟
به گفته دکتر محمدزاده، اسانسها و رنگهای مصنوعی به کار رفته در شیرینیها میتوانند منجر به واکنشهای آلرژیک و تحریک سیستم ایمنی بدن شوند. این ترکیبات همچنین در ایجاد اختلالات بیشفعالی و کمتوجهی تاثیرگذار هستند. بنابراین زیادهروی در مصرف آنها به خصوص در دوران رشد کودکان و بارداری میتواند مضر باشد.
دکتر وفا نیز اضافه میکند که بخشی از اسانسهای مورد مصرف در شیرینی دانمارکی طبیعی هستند و مصرف متعادلشان ضرری برای بدن ندارد اما اسانسهای مصنوعی مانند قندهای مصنوعی میتوانند بار کبد و کلیه را زیاد کنند. حتی مصرف زیاد آنها میتواند سرطانزا باشد. رنگهای مصنوعی نیز همگی مجوز مصرف ندارند و در کشورهای صنعتی و پیشرفته به کل ممنوع شدهاند. در کشورهای جهان سوم هم فقط تعدادی از آنها مجوز مصرف دارند. بنابراین استانداردها حتما باید در این زمینه رعایت شوند.
شکر قهوهای کالری کمتری دارد اما . . .
مخلوط کردن کریستالهای شکر سفید با مقادیری از ملاس (عصارهای غلیظ و تیره حاصل از تصفیه شکر چغندر قند و نیشکر) محلولی را تولید میکند که با خشک کردن آن، کریستالهای شکر قهوهای به دست میآید. به گفته دکتر محمدزاده شکرهای قهوهای موجود در بازار دارای مقادیر متفاوتی از ملاس هستند و طعمی کاراملی و ملایم دارند.
شکر قهوهای روشن، از 5/3 درصد ملاس و شکر قهوهای تیره از 5/6 درصد ملاس تشکیل شده است. این شکر نسبت به نوع سفید، کدرتر و زبرتر است و کالری کمتری دارد. دکتر وفا نیز اضافه میکند که شکر قهوهای حاوی فیبرهای محلول است و این فیبرها به پایین آمدن سرعت جذب قند در خون کمک میکنند. با این حال دکتر محمدزاده به افراد دیابتی هشدار میدهد همانطور که باید در مصرف شکر سفید دقت داشته باشند، شکر قهوهای را هم با رعایت اعتدال مصرف کنند.
این نان یک گزینه ساده و هیجانانگیز برای یک صبحانه خوشمزه و سالم است. کافی است در حین دیگر کارهایتان، نان تست را به 30ثانیه در مخلوطی از دو عدد تخممرغ، نصف لیوان شیر، کمی وانیل و شکر نگه دارید. بعد از آن کف یک تابه را چرب کنید و نانها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند.در آخر پودر خوشبوی دارچین و عسل را فراموش نکنید.
کافی است از شب قبل،چند سیب قرمز را پوست کنده و بگذارید خیلی آرام نیمپز شوند.قبل از سرو پنکیک صبحانه، سیب های پخته را در ظرف بریزید و با یک قاشق خامه، دو عدد گردو، عسل و کمی پودر دارچین تزئین کنید. بدون شک طعم و عطر مطبوع این صبحانه از فکرتان بیرون نمیرود.
بچهها عاشق این صبحانه هستند. آماده کردن این صبحانه هیچ زمانی نمیبرد. فقط به یاد داشته باشید که برای بالا بردن ارزش غذایی این صبحانه میتوانید کشمش، بادام و میوههای خشکشده را به آن اضافه کنید. پیشنهاد استفاده از شیرهای طعمدار به جای شیرهای ساده هم به نظر هیجانانگیز میرسد. امتحانش کنید.
به گفته دکتر محمدزاده، اسانسها و رنگهای مصنوعی به کار رفته در شیرینیها میتوانند منجر به واکنشهای آلرژیک و تحریک سیستم ایمنی بدن شوند. این ترکیبات همچنین در ایجاد اختلالات بیشفعالی و کمتوجهی تاثیرگذار هستند. بنابراین زیادهروی در مصرف آنها به خصوص در دوران رشد کودکان و بارداری میتواند مضر باشد.
دکتر وفا نیز اضافه میکند که بخشی از اسانسهای مورد مصرف در شیرینی پزی طبیعی هستند و مصرف متعادلشان ضرری برای بدن ندارد اما اسانسهای مصنوعی مانند قندهای مصنوعی میتوانند بار کبد و کلیه را زیاد کنند. حتی مصرف زیاد آنها میتواند سرطانزا باشد. رنگهای مصنوعی نیز همگی مجوز مصرف ندارند و در کشورهای صنعتی و پیشرفته به کل ممنوع شدهاند. در کشورهای جهان سوم هم فقط تعدادی از آنها مجوز مصرف دارند. بنابراین استانداردها حتما باید در این زمینه رعایت شوند.
شکر قهوهای کالری کمتری دارد اما . . .
مخلوط کردن کریستالهای شکر سفید با مقادیری از ملاس (عصارهای غلیظ و تیره حاصل از تصفیه شکر چغندر قند و نیشکر) محلولی را تولید میکند که با خشک کردن آن، کریستالهای شکر قهوهای به دست میآید. به گفته دکتر محمدزاده شکرهای قهوهای موجود در بازار دارای مقادیر متفاوتی از ملاس هستند و طعمی کاراملی و ملایم دارند.
شکر قهوهای روشن، از 5/3 درصد ملاس و شکر قهوهای تیره از 5/6 درصد ملاس تشکیل شده است. این شکر نسبت به نوع سفید، کدرتر و زبرتر است و کالری کمتری دارد. دکتر وفا نیز اضافه میکند که شکر قهوهای حاوی فیبرهای محلول است و این فیبرها به پایین آمدن سرعت جذب قند در خون کمک میکنند. با این حال دکتر محمدزاده به افراد دیابتی هشدار میدهد همانطور که باید در مصرف شکر سفید دقت داشته باشند، شکر قهوهای را هم با رعایت اعتدال مصرف کنند.
کوکو یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه برای شام است که در کمترین زمان و ساده میتوان آن را تهیه کرد. کوکو را میتوان در مراسمهای دورهمی، به عنوان پیش غذا و حتی میان وعده مورد استفاده قرار داد.
کوکو انواع مختلفی دارد که از محبوبترین آنها میتوان به کوکو سبزی، کوکو مرغ، کوکو سیب زمینی و کوکو لوبیا سبز اشاره کرد. اما برای پخت کوکو سبزی چه مواد اولیهای نیاز است؟